Prijs

t/m

Kleur

MerkSchrijfmappen bedrukken

Weergave:LijstTegels
Sorteer op
Per pagina:

Zakelijke schrijfmappen bedrukken?

Hierboven ziet u ons veelzijdige aanbod schrijfmappen. De schrijfmap is een veelgebruikt kantoorartikel waarin men documenten, schrijfpapier en kantooraccessoires kan opbergen. Om deze reden worden schrijfmappen ook wel documentenmappen genoemd. De schrijfmap is een veelzijdig product, omdat deze in vele verschillende situaties uitkomst biedt. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke presentaties, conferenties en het bijhouden van een portfolio map. In al deze gevallen bieden schrijfmappen de ideale opbergruimte voor al uw papierwerk. Uiteraard zijn deze schrijfmappen leverbaar in verschillende groottes. Zo kunt u deze in A3-, A4- of A5-formaat kopen in onze webshop. Voor alle formaten papier zijn er wel geschikte schrijfmappen te bestellen.

Schrijfmap drukken met logo

Het aanbod schrijfmappen dat u hierboven vindt, kunt u bij ons laten bedrukken met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam. Dit geeft de schrijfmap een professionele uitstraling, zodat u goed voor de dag komt bij een zakelijke bespreking. Door de bedrukte schrijfmappen met logo door het hele bedrijf te verspreiden, hebben alle vertegenwoordigers hun papierwerk voortaan geordend. Bovendien treden uw medewerkers met een bedrukte schrijfmap eenduidig naar buiten, wat bijdraagt aan een sterke naamsbekendheid. Kortom, schrijven was nog nooit zo leuk voor uw zaak! Daarnaast is het ook mogelijk om een schrijfmap als relatiegeschenk te geven of te vullen met informatie over uw bedrijf of merk. In dit laatste geval kunnen wij de schrijfmappen bedrukken, voorzien van een prachtig uiterlijk met uw logo en in grote hoeveelheden op uw werkadres afleveren.

Ook als portfolio map te gebruiken

Tot slot is er nog een andere bestemming voor deze handige mappen. Ze kunnen gebruikt worden als offerte- of portfolio map! Een losse offerte staat doorgaans ietwat armoedig. Vandaar dat hiervoor vaak schrijfmappen gebruikt worden. Het grote voordeel van de bedrukte mappen die u bij ons bestelt, is dat ze voorzien worden van uw eigen huisstijl. Deze geeft de schrijfmap een professionele uitstraling: de uitstraling die iedere offerte dient te hebben. U kunt deze schrijfmappen al vanaf 500 stuks bij ons bestellen. Hiervoor hoeft u slechts een bestelling te plaatsen en een logo te uploaden. Voor hulp kunt u altijd onze klantenservice bellen.