Prijs

t/m

Kleur

Merk


Post its bedrukken

Weergave:LijstTegels
Sorteer op
Per pagina:

Post it bedrukken met logo?

Post its zijn een uitstekend middel om uw bedrijfsidentiteit naar buiten uit te dragen. U kunt bijvoorbeeld een post it bedrukken met uw logo en deze verspreiden binnen het bedrijf. Op deze manier dragen deze memoblokjes bij aan een eenduidige interne huisstijl. Het is echter ook mogelijk om post its te bedrukken als relatiegeschenk om deze terloops achter te laten bij zakenrelaties. In dit geval kunnen de memoblaadjes als promotiemiddel dienen. Zoals u waarschijnlijk zelf wel weet worden post its veel gebruikt op de werkvloer, voor korte notities die als herinnering fungeren. Als u een post it laat bedrukken dan worden klantenrelaties voortaan aan uw bedrijf herinnerd, wanneer zij een van deze memoblaadjes gebruiken.

Verschil tussen post its en memoblokjes

Hoewel de woorden 'memoblaadjes' en 'post its' veelal als synoniemen voor elkaar worden gebruikt, is er weldegelijk een verschil tussen deze memoblokjes. Memoblaadjes zijn namelijk niet altijd zelfklevend (voorzien van een klevende zijde) en post its zijn dit in de regel wel. De post-it is uitgevonden door de multinational 3M en heeft wereldwijde roem verworven met die naam. Vandaar dat memoblokken tegenwoordig ook vaak als post its worden aangeduid.

In het bovenstaande aanbod memoblokken vindt u beide varianten, namelijk klevende en niet-klevend memoblaadjes. Ieder soort memoblokjes bedrukken wij met uw eigen logo, zodat deze dient als gepersonaliseerd kantoorartikel of relatiegeschenk. Of u nu op zoek bent naar een post it of memoblok, op Notitieblok.nl vindt u het grootste aanbod van al deze soorten memoblaadjes!

Alle soorten memoblaadjes

Memoblaadjes zijn er in vele verschillende soorten en maten. In onze webshop vindt u ze allemaal. U kunt hier terecht voor zowel post its als gekleurde memoblaadjes. Deze zijn zeer handig om korte notities op te schrijven en worden gemakkelijk op ieder oppervlak geplakt. Zo hoef je nooit meer iets te vergeten! Post It is een van de meest bekende merken die memoblaadjes in alle kleuren van de regenboog produceren. Daarnaast zijn er echter nog vele andere soorten memoblaadjes verkrijgbaar die bijvoorbeeld een handig beschermboekje hebben. Al deze memoblokjes kunt u hierboven vinden. Ze kunnen overigens eenvoudig bedrukt worden met uw bedrijfsnaam en logo.

Post its in alle kleuren en maten

Een memoblokje wordt in de volksmond ook wel post it genoemd. Dit komt doordat dit - u raadt het al - het grootste merk is dat memoblaadjes produceert. In deze webshop vindt u een groot aanbod van verschillende soorten post its, van klein tot groot. Niet alle varianten hebben de vorm van een kubus, zoals de kubusblokken hebben. Er zijn namelijk ook zelfklevende post its verkrijgbaar die rechthoekig zijn of omhuld zijn door een fraai boekje. Deze laatste variant is zeer aantrekkelijke voor zakelijk gebruik, omdat deze post it een blijvende indruk achterlaat met zijn luxueuze uiterlijk.

Post its bedrukken